DiRT 3 дебютира под No.2 на Острова, L.A. Noire отново е No.1

Pinterest LinkedIn +

Кинематографичният криминален адвенчър от трето лице L.A. Noire на Team Bondi и Rockstar Games - L.A. Noire, който дебютира под No.1 в UK VGC с рекордни продажби за ново IP, отново е лидер в официалната класация за развлекателен софтуер на Острова, превъзхождайки продажбите на единственото ново заглавие, издадено през изминалата седмица – DiRT 3.

Деветата игра от рейсинг поредицата Colin McRae и първата, от чието заглавие липсва името на легендарния рали състезател, дебютира под No.2 в британския чарт, най-вече благодарение на продажбите на Xbox 360 версията й. PS3 потребителите все още не могат да експлоатират онлайн мултиплеър режима на играта.

Lego версията на Pirates of the Caribbean, която бе подгласник на L.A. Noire миналата седмица, продължава да е сред най-купуваните игри и заема трето място в актуалната класация на GfK Chart-Track, непосредствено пред бившите номер едно Zumba Fitness и Brink, чиито продажби са се свили наполовина.

В резултат на агресивната рекламна кампания на Nintendo и новите bundle комплекти, вечните класики Wii Sports Resort и Mario Kart Wii също са поставени в Топ 10 и заемат шеста и десета позиция, съответно. За Mario Kart Wii изминалата седмица е 145-тата в Топ 40 на UK VGC. Останалите три заглавия от топ 10 са FIFA 11 (7), COD: Black Ops (8) и Crysis 2 (9).

Сподели.