Telltale Games обявиха шест нови заглавия, начело с King's Quest, Puzzle Agent 2

Pinterest LinkedIn +

Американската компания Telltale Games, профилирана в издаването на адвенчър игри, базирани на популярни комикс и филмови лицензи, обяви, че ще възкреси класическата PC приключенска поредица King's Quest с ново самостоятелно заглавие, предшестващо събитийно оригиналната игра на Sierra.

Повече информация във връзка с играта се очаква по време на предстоящото Е3 2011 г. през месец юни, а междувременно Telltale Games ще съсредоточат усилията си върху подготовката за издаване на други нови заглавия, в това число продължението на появилия се миналата година Puzzle Agent. В него специалистът в разгадаването на пъзели, агент Тетърс, ще трябва да намери решение на поредния заплетен случай, ситуиран в Средния Запад.

Сред останалите проекти в развитие са игри, базирани на комикс поредиците Fables и Walking Dead, чийто рилийз е планиран за  първата четвърт на 2012 г. Пак тогава се очакват новите портове на iOS заглавието Hector: Badge of Carnage, докато още през април т. г. трябва да излезе първият епизод на по-рано обявената Jurassic Park: The Game и четвъртият – на Back To The Future: The Game.

Сподели.