Забравете за Батман! Арнолд Шварценегер се завръща като супергерой в комикс

Pinterest LinkedIn +

Той е филмова звезда, културист и губернатор на Калифорния. Е, съвсем скоро Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) ще може да се похвали и, че е герой от комикс.

В графичната новела популярният австриец ще бъде представен като супергерой с името Governator. Прякорът е шеговито съчетание между най-популярния му екранен образ - "Терминатор" (Terminator), и вече бившата му политическа кариера в Калифорния.

Създателите на комикса разкриват, че персонажът ще бъде именно губернатор, като в историята ще бъдат пресъздадени и съпругата му Мария Шрайвър и децата му.  

Според сюжетната линия, след края на изявите си като политик, Governator ще започне да се бори с престъпността на улицата с помощта на нестандартни костюми, даващи му необичайни способности, например, да лети.

Героят ще има и помощник в лицето на 13-годишен вундеркинд в областта на компютрите. Един от авторите на комикса ще е Стан Лий, който преди време оглавяваше Marvel Comics и който бе в основата на появата на Спайдърмен, Железният човек, Хълк и още редица подобни персонажи.

Очаква се графичната новела да се появи в САЩ най-рано в края на 2012 година, а поне засега се предвижда вариант за стартирането и на анимационен сериал със същото заглавие.

Сподели.