Театър онлайн за 1, 10 или 50 лв. – всеки сам решава колко да плати!

Pinterest LinkedIn +

Преди няколко дни театър "Възраждане" демонстрира гъвкавост в условията на епидемиологичната криза, свързана с разпространението на Ковид 19, и излъчи онлайн и напълно безплатно представлението си "Вуйчо Ваньо". Инициативата беше прегърната от хиляди почитатели на театралното изкуство, които се насладиха на спектакъла чрез личните си компютри.

След успешния опит театърът решава да продължи да предлага на зрителите театър у дома. Днес, 14 март, онлайн ще бъде излъчен спектакълът "Ало, ало" от Джеръми Лод и Дейвид Крофт. Всеки, който желае да съпреживее премеждията на героите, може сам да избере колко да плати за удоволствието – предлагат се билети на цени 1 лв. (Зелена зона), 10 лв. (Синя зона) и 50 лв. (ВИП билет – оркестрина), които могат да бъдат закупени онлайн от тук. Не е ясно дали от цената ще зависи по-добрата видимост към случващотоо се на сцената. Всеки от електронните билети носи посланието "Осмели се да живееш!"."!ВАЖНО - Това не е входен билет! Събитието ще се излъчва чрез онлайн стрийминг!", предупреждават от театъра и допълват: 

"Уважаеми любители на театъра!
Ако смятате, че прекрасната инициатива на театър "Възраждане" за онлайн споделено излъчване на представленията на театъра заслужава адмирации, можете да подпомогнете театъра, като закупите своя виртуален билет оттук. Средствата ще подпомогнат театъра в бъдещите му усилия да ни прави част от изключителните си представления и да докаже, че изкувството не признава граници!
Благодарим Ви!".

"Ало, ало" може да гледате на 14 март от 19:00 ч. тук.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.