Тарантино обяви The Hateful Eight за свой следващ филм, вече има идеи за каста

Pinterest LinkedIn +

Всички са наясно, че до излизането на следващия филм на Куентин Тарантино има вероятно поне две години. По-рано от очакваното обаче получаваме нова интересна информация около продукцията.

Според The Hollywood Reporter тя е с работно заглавие The Hateful Eight и режисьорът вече има няколко идеи за актьорския състав в предстоящия уестърн.

Тарантино сподели през декември 2013 година, че се е забавлявал, докато снима Django Unchained, затова планира отново да се завърне към жанра в следващата си лента.

Не се изненадваме, че Куентин отново иска да работи с Кристоф Валц (Christoph Waltz), който се очаква да изиграе една от главните роли. Двамата си партнираха за Django Unchained (Джанго без окови), а преди това и за Inglourious Basterds (Безславни копилета). 

Другият актьор, който може да видим в уестърна, е Брус Дърн (Bruce Dern). Той направи изключителна роля в драмата от 2013 година Nebraska (Небраска), за която се очаква да получи и номинация за "Оскар" следващата седмица. 

Тарантино е известен с дългата си подготовка преди началото на снимките. Тъй като сценарият му все още не е напълно завършен, вероятната дата за старт на продукцията на The Hatefu Eight е по-скоро към края на 2014 година или дори началото на 2015.

Сподели.