Стартира отворената бета и на Rise of Immortals

Pinterest LinkedIn +

Едновременно със старта на публичната бета на Civilization World във Facebook, от затворена в отворена бета фаза премина друга онлайн мултиплеър стратегическа игра, отличаваща се с епични PvE и PvP битки и реално-времева механика.

Разработвана от американското студио Petroglyph Games, чиято продукция включва още Star Wars: Empire at War, Panzer General: Allied Assault, Guardians of Graxia и Mytheon, Rise of Immortals вече може да бъде изтеглена от официалния сайт на играта напълно безплатно. Всеки, който го стори, ще бъде възнаграден с 1000 Petroglyph Coins веднага, щом стартира официалната версия на играта, и с Psychozen Skin, който ще може да носи както по време на бетата, така и след края й.

Въпросните 1000 точки отговарят на $10, които играчите ще могат да похарчат за подобрения на своите герои чрез микротранзакции – единственият източник на приходи за Petroglyph Games, които са предпочели F2P бизнес модела пред този на предплатените месечни абонаменти.

По своя реално-времеви екшън геймплей, предназначен за игра в мрежа, Rise of Immortals е квалифицирана като DotA-подобна Multiplayer Online Battle Arena. На първо време, играчите ще имат на разположение 12 уникални безсмъртни персонажа, от които да изберат своите герои, и кооперативни PvE сценарии, чрез които да навлязат в играта, след което ще могат да се впуснат в епични PvP (макс. 5/5) битки.

Всички параметри в прогреса на героите ще са постоянни, независимо от режима на игра, а за да създадат истинска общност, играещите Rise of Immortals ще могат да комуникират помежду си в реално време, създавайки гилдии, следейки класацията на най-добрите играчи и пр.

Сподели.