Стартира бета версията на Lord of the Rings Online: Rise of Isengard

Pinterest LinkedIn +

Бета версията на Lord of the Rings Online: Rise of Isengard - третият експанжън на хитовото MMORPG, базирано на фантастичния свят на Средната земя, създаден от Дж. Р. Р. Толкин, ще стартира на 27 юли и ще бъде достъпна за всички играчи, които закупят допълнението предварително.

Официалната версия на Lord of the Rings Online: Rise of Isengard ще излезе на 27 септември и ще може да бъде придобита чрез даунлоуд, подобно на своя предшественик Siege of Mirkwood, издаден през декември 2009 г., когато LOTRO все още не бе преминала към F2P модела.

Желаещите да започнат да играят експанжъна преди тази дата, ще могат да го сторят и ако имат късмета да познават някой, който вече има достъп до него. The Rise of Isengard ще отведе играчите на дълъг и опасен път към Исенгард и крепостта на Саруман Белия. Експажънът ще вдигне капацитета от нива до 75, а като последствие от това ще се появяват нови предмети, а главните класове ще претърпят известни промени.

Lord of the Rings Online: Rise of Isengard ще се предлага в три версии - Base Edition, Heroic Edition и Legendary edition, всяка от които ще включва пълния експанжън плюс най-различни бонуси, в това число допълнителен XP, Turbine Points, които да похарчи за микротранзакции, ексклузивна броня и дори достъп до Path of the Fellowship Quest Packs за онези, които изберат Legendary edition.

Сподели.