Стани гангстер на китайската мафия в продължението на Sleeping Dogs - Triad Wars

Pinterest LinkedIn +

Канадското независимо студио United Front Games обяви Triad Wars – продължението на касовия хит Sleeping Dogs, чиято поява за PC като free-to-play заглавие предстои в началото на 2015 година.

Жанровата категоризация на играта е онлайн екшън адвенчър с отворен свят, RPG и стратегически елементи, а действието отново се развива в Хонконг, където играчът трябва да създаде своя собствена криминална групировка.

С напредването на играта влиянието на организацията би трябвало да се разраства с амбицията тя да се изкачи до върха в йерархията на мафията, известна като Триада. Постигането на тези цел, както може да се предположи, е свързано както с адекватния мениджмънт (сформиране, въоръжаване и разрастване на групировката), така и с директното противопоставяне на организациите на други играчи.

Много от елементите, характерни за геймплея на Sleeping Dogs, ще присъстват и в Triad Wars, но от сюжетна гледна точка играта едва ли ще бъде толкова интересна и увлекателна като оригиналното заглавие.

Онези, които си осигурят участие в затворената бета на Triad Wars, чието записване вече е възможно през официалния й сайт, първи ще могат да кажат кои са силните, и кои - слабите страни на новата игра.

Сподели.