Sleeping Dogs излиза за PS4, Xbox One и PC в Definitive Edition

Pinterest LinkedIn +

Високо оцененият гангстерски екшън адвенчър Sleeping Dogs, замислен и отчасти изпълнен като трета част от поредицата True Crime, ще бъде преиздаден в нова, качествено подобрена по много показатели версия, озаглавена Definitive Edition.

Тя ще включва всички DLC добавки към оригиналния рилийз от 2012 година, ще поддържа резолюция 1080p, ще има подобрен звук и баланс, още по-впечатляваща визия и атмосфера и, което е най-важното, ще излезе за PlayStation 4 и Xbox One.

Така притежателите на next-gen конзолите най-после ще могат да изпитат преживяването от проникването в хонконгската мафия (Триада) под прикритие, което към момента е привилегия само на PS3 и Xbox 360 играчите, както и на PC потребителите, които също ще получат порт на Definitive Edition. Датата на издаването му е една и съща и за трите платформи – 10 октомври 2014 година, а цената, обявена от Amazon, е $59,99.

Паралелно с Definitive Edition, United Front Games и Square Enix London Studios работят по продължение на оригиналната игра – обявената през есента на 2013 година Sleeping Dogs: Triad Wars, чието първо представяне би трябвало да се случи преди края на 2014 година.

Сподели.