Първото DLC за Sleeping Dogs излиза навръх Хелоуин. И това не е случайно...

Pinterest LinkedIn +

Първата добавка с ново съдържание за хитовия екшън адвенчър на Square Enix, Sleeping Dogs, ще излезе на 30 октомври – тъкмо навреме, за да допринесе по най-добрия начин за атмосферата на Хелоуин.

Озаглавена Nightmare in North Point, кампанията ще доведе в Хонконг свръхестествени сили, срещу които Уей Шейн – главният герой в Sleeping Dogs, ще трябва да се противопостави адекватно.

Nightmare in North Point разказва историята на член на банда, измъчван и убит от Триадите, който се завръща от отвъдното, придружаван от армия немъртви.

Square Enix обещават на играчите няколко часа допълнително игрално време, най-различни сияния (ще сияят очите и телата на убитите от Шен зомбита, преди да се дематериализират в земята, а и ръцете му, под въздействието на специален магически чай), а също така и китайски вампири! За тяхното елиминиране ще е необходим меч от прасковено дърво, каквито според китайската митология са използвани при таоистките ритуали на екзорсизъм.

Nightmare in North Point бе представен от партниращите си в разработката на Sleeping Dogs United Front Games и Square Enix London Studios в рамките на тазгодишния New York Comic Con.

Сподели.