PS3 версията на 007 Legends с ранен достъп до Skyfall DLC, ексклузивнo съдържание

Pinterest LinkedIn +

PS3 версията на 007 Legends вече е разпространена на американския пазар, а на 19 октомври ще направи своята премиера и в Европа. Извън съмнение е, че тъкмо нея трябва да закупят играчите, ако искат да получат максимум съдържание за парите си.

Като собственик на интелектуалната собственост на 007 Sony осигурява на потребителите на PS3 както ранен достъп до мисията Skyfall, която не е включена в диска на 007 Legends, така и два допълнителни персонажа за игра в мулитплеър – агент Ив (в ролята Наоми Харис) и наемника Патрис (Ола Рапас).

Както е известно, играта включва мисии от някои от най-емблематичните филми за Бонд (с облика на настоящия 007, Даниел Крейг) от неговата половинвековна история, а именно On Her Majesty’s Secret Service, Moonraker, License to Kill, Goldfinger, Die Another Day и предстоящия, 23-ти поред - Skyfall.

Той обаче излиза по кината на 9 ноември, поради което и мисията, базирана на сюжета му, не е включена в диска с играта, а ще бъде пусната за даунлоуд на тази дата. Xbox 360 играчите ще получат Skyfall на 20 ноември. Самата игра пък ще излезе за PC на 2 ноември, а за Wii U – през декември.

Сподели.