16 Февруари 2019, 05:55

"Spice Girls" отново заедно след 22 години

Google+ Pinterest LinkedIn +

Популярната в миналото британска женска поп група "Spice Girls" обяви, че ще се събере отново. Засега обаче е рано да се говори за нови албуми или дори сингли. Според хора, близки до изпълнителките, те ще участват съвместно на телевизионно шоу в Китай.

Припомняме, че емблематичните певици се събраха и през 2012 г., за да излязат заедно на церемонията по закриването на Олимпиадата в Лондон.

Най-голямата противничка на настоящото събиране е била звездата Виктория Бекъм и то е станало възможно едва след като тя се е съгласила да се включи към останалите четири изпълнителки − Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел.

Припомняме, че поп групата "Spice Girls" беше създадена през 1994 г. като женска алтернатива на нашумелите по онова време момчешки поп банди. Две години по-късно тя завладя класациите с първия си сингъл "Wannabe". Групата има три студийни албума.

Сподели.

Относно автора

Технологичен ентусиаст. Журналист от 1999 г., а предприемач – от 2007 година. Има публикации в сп. Икономика, сп. Enterprise, сп. Мениджър, в. Капитал, в. Computerworld, nauka.offnews.bg, idg.bg и др. Издател на Pixelmedia.bg, Newbusiness.bg, Smartage.bg и др. сайтове. Начинаещ sci-fi автор и фен на Уилям Гибсън, Майкъл Крайтън, Джей Джей Ейбрамс, Стан Лий, StarCraft...