"Spice Girls" отново заедно след 22 години

Pinterest LinkedIn +

Популярната в миналото британска женска поп група "Spice Girls" обяви, че ще се събере отново. Засега обаче е рано да се говори за нови албуми или дори сингли. Според хора, близки до изпълнителките, те ще участват съвместно на телевизионно шоу в Китай.

Припомняме, че емблематичните певици се събраха и през 2012 г., за да излязат заедно на церемонията по закриването на Олимпиадата в Лондон.

Най-голямата противничка на настоящото събиране е била звездата Виктория Бекъм и то е станало възможно едва след като тя се е съгласила да се включи към останалите четири изпълнителки − Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел.

Припомняме, че поп групата "Spice Girls" беше създадена през 1994 г. като женска алтернатива на нашумелите по онова време момчешки поп банди. Две години по-късно тя завладя класациите с първия си сингъл "Wannabe". Групата има три студийни албума.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.