"Spice Girls" тръгват на турне догодина, но без Виктория Бекъм

Pinterest LinkedIn +

 

Певиците от "Spice Girls" подготвят турне в Обединеното кралство следващата година. В него обаче няма да се включи Виктория Бекъм.

Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Гери Хорнър и Ема Бънтън ще вземат около 12 милиона британски лири за 13 концерта в рамките на Великобритания. Това включва три концерта на лондонския стадион "Уембли".

През последните години многократно се говори за възраждане на една от най-популярните групи от близкото минало, но досега очакванията за това не се сбъдваха. Източник на вестник обаче "Сън" твърди, че този път е официално и певиците са подписали договор за турнето: "След много спорове е подписана сделка и тя официално ще бъде обявено скоро. Момичетата нямат търпение да се върнат на сцената и да изпеят някои от най-големите си хитове".

Петте изпълнителки излязоха заедно на една сцена за последен път през 2012 г. по време на церемонията по закриването на Олимпиадата в Лондон. 
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.