Мел Би от "Spice Girls" започна лечение от секс зависимост

Pinterest LinkedIn +

Британската певица Мелани Браун, известна като Mel B от "Spice Girls", постъпва в рехабилитационен център, съобщава вестник "Sun".

"Взех решение да се включа в терапевтична програма през следващите няколко седмици", е заявила тя.

По думите ù изминалите шест месеца са били много тежки за нея. 43-годишната звезда започва да се лекува от алкохолизъм и секс зависимост. Тя уточнява, че проблемът не е "в секса и в алкохолните напитки, а много по-дълбок" и добавя, че се бори с посттравматично стресово разстроство.

Браун признава още, че с алкохол се е опитвала да "заглуши болката". Близък приятел на певицата допълва, че след развода си през 2017 г. със Стефан Белафонте тя e "полудяла за секс" и е била в състояние да осъществява полови контакти с трима различни партньори в рамките на един ден.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.