"Spice Girls" ще озвучават анимационен филм

Pinterest LinkedIn +

Няколко седмици след като се появи новината, че певиците от "Spice Girls" се събират за нов съвместен проект, вече излизат и някои детайли от бъдещите им творчески планове. Според списание "Variety" британките планират да се включат в озвучаването на анимационен филм.

Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Джери Халиуел ще дадат гласовете си на героините на филм за момичета супергероини. Нещо повече – очаква се всяка от рисуваните героини да е с характера на някоя от певиците.

Все пак това е най-успешната момичешка група на планетата, а "Марвел" или "Дисни" вероятно се нуждаят точно от това.                         

Междувременно в публичното пространство се носят и слухове, че "Spice Girls" подготвят голямо турне или нов албум. Подробна информация за това все още няма.

Британската момичешка група е основана в Лондон през 1994 г. След 2000 г. обаче певиците се съсредоточават върху соловите си кариери.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.