Спенс: Kато повечето конкурси в тази държава и BG Hip Hop Awards 2013 ще е опорочен

Pinterest LinkedIn +

След като изрази позицията си относно споровете за това доколко легитимни като регламент са BG Hip Hop Awards 2013, които ще бъдат раздадени на 6.02, Спенс изложи максимално ясно и разбираемо своите аргументи пред Avtora.com. Самият той е номиниран за Най-добър рапър на 2012, като според правилата, нито един от 110-те членове на журито, какъвто е и Спенс, няма право да гласува за себе си.

.: Защо не одобряваш BG Hip Hop Awards 2013?

Спенс: Не съм казал, че не одобрявам BG Hip Hop Awards 2013. Казах само, че не са им ясни правилата и не е глупаво, а направо тъпо да обявиш дата без да си изчистил този момент с гласуването. Като цяло казах, че съм "За" да има награди. Това е само плюс.
    
.: Oпита ли се да изложиш своята гледна точка пред Мария Бонева (организатор на BG Hip Hop Awards 2013)? Да потърсиш диалог? Защото сега организаторите искат да вменят, че си правиш ПР на гърба на наградите...

Спенс: Разбира се, чухме се не веднъж по телефона, както и се виждах с нейните протежета. И за мен това е PR, който тя си прави на гърба на хип-хопа, който набира отново скорост.

Аз като човек, който е в тази сфера от много години, просто казвам лично мнение и то е, че като повечето конкурси в тази държава и този ще е опорочен.

Не знам защо се пали толкова тази г-ца, като съм сигурен, че критиката ми ще й е полезна.

.: Все пак - повече ползи или повече нeгативи ще имат BG Hip Hop Awards 2013 за развитието на хип-хоп сцената у нас?

Спенс: Би трябвало, все пак са оценка, но колко обективна? Това е въпросът.  

.: За кого ще гласува Спенс и ще гласува ли изобщо?

Спенс: Спенс няма да си губи времето да гласува и да дава оценки. Който и да коментирам, ще стане интрига.

.: Кога ще излезе парчето ти с GoodSlav?
   
Спенс: Исках да го пусна сега на 6 февруари, но може друго парче да пусна тогава, като например: "За много слава и за много пара няма да се променя"...

Гледай видео със Спенс>>

Сподели.