Спенс за "концерта" си в Sin City: Някой ще трябва да си плати, щом ще спряга името ми в ефира

Pinterest LinkedIn +

Вероятно до повечето от вас е стигнала рекламата за концерт на Спенс в столичния клуб Sin City на 30 януари. Оказа се, че самият рапър не е знаел за това свое участие и точно затова го потърсихме за коментар.

.: Защо вчера нямаше участие на Спенс в Sin City?

Спенс: Ами, защото Спенс не знаеше. Шегувам се. Защото все още има непрофесионалисти в тези среди. Визирам агенцията, с която работи заведението, защото много заведения, знаете, работят с агенции, които им букват артистите.

Така че самото заведение няма вина - така ми обясниха по телефона. Те даже са счупили доста пари за реклама, а снощи са обяснявали на клиентите си още на входа, че всъщност няма да има Спенс.

Това може да стане само в България. Диджеят за партито, който идва от Дубай, да е ок, а българският артист да научава от радиото, че ще пее на пъпа на София.

.: И теб никой не те е букнал?

Спенс: Да. От приятели разбрах, че се върти реклама по радиото. Влязох в страницата на
Sin City и наистина имаше и там реклама.

Викам, чакай да си запазя една маса за довечера. И се обадих. И така разбрах какво е станало. В първия момент си казах: дали някой не се опитва да ми разваля имиджа така, хаха…

Но аз въпреки всичко възнамерявам да си потърся правата съвсем сериозно. Някой ще трябва да си плати, щом ще ми спряга така името из ефира.

.: Като каза да ти развалят имиджа… Ти всъщност би ли пял в подобно заведение?

Спенс: Аз съм пял доста пъти и много мои колеги - също. Има по-малки градове, където няма друго заведение, освен единственият клуб, в който пускат основно чалга.

Друг е и моментът, че откакто хип-хопът пак се позасили като слушане, много заведения с две зали направиха едната за черно парти. А тези, които са само с една, просто си правят черна вечер. Така че този въпрос е закъснял доста. Май няма заведение, където да няма черно парти. Смяяятаааай.

.: Значи да очакваме все пак участие на Спенс?

Спенс: Това не мога да ти кажа. Нека първо ми звъннат от някоя агенция, хахаха. Но засега чакам да ми звънне един адвокат и ми е напълно достатъчно да се изявявам в нашия клуб, където тази вечер водя много сериозни фрийстайл батали. Има какво да се види от по-малките момчета и момичета един срещу друг с микрофон в ръка.

Гледай видео със Спенс>>

Сподели.