Специален гост на Game Dev Summit Monthly #4 ще бъдe композиторът Борислав Славов

Pinterest LinkedIn +

Четвъртото издание на Game Dev Summit Monthly насочва вниманието на публиката към една рядко дискутирана тема - музиката за видео игри. В рамките на събитието, което ще се проведе на 22 февруари в клуб Culture Beat от 19:30 ч., ще гостуват и сръбското независимо game dev студио Demagog, които ще представят своята пост апокалиптична игра Golf Club: Wasteland. Финалът на вечерта ще бъде отбелязан с турнир по Street Fighter на аркадни автомати, организиран от ARACADA.

Специален гост на събитието е композиторът Борислав Славов. Неговата кариера започва преди повече от 17 години със създаването на музиката към играта на Black Sea Studios – Knights of Honor.

За първи път в рамките на Game Dev Summit Monthly ще има чуждестранни гости  - сръбското независимо студио - Demagog. Те са победители в състезанието #PitchSlap, което е част от конференцията за разработчици на видео игри Horizon. Demagog ще представят своя последен проект -  Golf Club: Wasteland.

За това издание Game Dev Summit Monthly обединява усилия и с ентусиастите от ARACADA, за едно специално предизвикателство - турнир по Street Fighter на аркадни автомати! За победителя е осигурена награда - билет за The World of Video Game Music - мултимедиен концерт, в който светът на видеоигрите ще оживее с Оркестъра на Класик ФМ радио!

Game Dev Summit Monthly #4 е със свободен вход, но изисква регистрация на адрес: https://goo.gl/pujS7d.

Сподели.