Композиторът Борислав Славов ще бъде специален гост на Game Dev Summit Monthly

Pinterest LinkedIn +

Композиторът Борислав Славов ще бъде специален гост на четвъртото издание на Game Dev Summit Monthly, което ще се проведе на 22 февруари от 19:30 ч. в клуб Culture Beat. Събитието насочва вниманието към една рядко дискутирана тема, а именно − музиката за видеоигри.

Борислав Славов е експерт в създаването на адаптивна музика за видеоигри и ще разкаже повече за това в лекцията си на тема "Музиката, която се променя и адаптира според вашите решения и действия (в играта)".

За първи път в рамките на Game Dev Summit Monthly ще има чуждестранни гости − от сръбското независимо студио Demagog. Те са победители в състезанието #PitchSlap, което е част от конференцията за разработчици на видеоигри Horizon. Demagog ще представят своя последен проект − играта тип puzzlle adventure, наречена Golf Club: Wasteland.

В това издание Game Dev Summit Monthly обединява усилия с ARACADA за едно специално предизвикателство − турнир по Street Fighter на аркадни автомати. За победителя е осигурена награда − билет за мултимедийния концерт The World of Video Game Music.


Game Dev Summit Monthly #4 е със свободен вход, но изисква регистрация тук.

Сподели.