Новата игра Total War ще бъде представена на Game Dev Summit Monthly

Pinterest LinkedIn +

Второто издание на Game Dev Summit Monthly ще предложи среща с Виктор Досев от Creative Assembly Sofia, който ще изнесе презентация на тема: "Total War: Дизайн на историческа игра − между фантазия и реалност".

В рамките на събитието, посветено на българската гейминг идустрия, посетителите ще имат възможност да разберат повече за създаването на гейм дизайн и конкретно геймплей, когато се гони историческа достоверност.

Game Dev Summit Monthly #2 ще се проведе от 19:30 ч. на 15 ноември в Culture Beat Sofia, а входът е свободен.

Специални гости ще бъдат българският cтендъп колектив The Comedy Club Sofia, който ще предизвика всички присъстващи да се включат в геймърското SlideShow Karaoke. Победителят в състезанието ще получи ваучер на стойност 100 лв. oт Ozone.bg. 

От този месец Game Dev Summit Monthly има и нов слот в програмата - Game Dev Open Mic, в който независимите български разработчици на видео игри, както и компании, които са свързани с индустрията, получават възможност да представят своите идеи или продукти в рамките на 15 минути. Специално жури от екипите на Game Dev Summit и B12 Games ще определи проекта, който ще бъде презентиран в рамките на събитието.

Сподели.