Спечели пътуване до Дъблин за Деня на Свети Патрик през 2017 г. с Jameson

Pinterest LinkedIn +

"Нека всеки от нас си постави за цел да допусне нещо ново да се случи в живота му в близкия един месец. Да го направим без страх, за да живеем по-пълноценно" – така Jameson Irish Whiskey ви кани да отпразнувате Деня на Свети Патрик, 17-ти март.

Свети Патрик отдавна не е просто празник на Ирландия – с течение на времето тържествата напускат границите на страната и се случват навсякъде по света.

В Япония духът на Свети Патрик витае по улиците. Местните се обличат в цветни костюми, а красиви момичета промотират ирландски пъбове и обикновено са атракцията на деня. Във Флоренция, Италия, се организира 6-дневен фестивал с ирландска храна, напитки и жива музика.

За Деня на Свети Патрик през 2013 г. за първи път в зелено са оцветени емблематични забележителности, сред които египетските пирамиди в Гиза, статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро, Ниагарският водопад, наклонената кула в Пиза, операта в Сидни и много други популярни сгради по цял свят.

"Окуражаваме ви тази година да забравите за всички конвенционални начини на празнуване и да посрещнете 17-ти по свой собствен начин. Онези, които вярват в своята неповторимост, могат да се включат в нашата специална игра – покажете ни с какво вашите приятели са оригинални, за да имате шанса да спечелите пътуване за трима приятели до Дъблин за Деня на Свети Патрик през 2017", призовава Jameson, а подробности за надпреварата можете да откриете ТУК.


Сподели.