Спечели двойна покана за българската галапремиера на The Expendables 2 с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява пет двойни покани за българската галапремиера на взривяващия екшън The Expendables 2, която ще се състои на 16 август от 19:00 часа в кино Арена Младост в София.

За да участваш в томболата, която ще определи късметлиите:

Напиши Аз играя за двойна покана за галапремиерата на The Expendables 2 като коментар под тази новина и изпрати двете си имена и телефон за връзка на [email protected] с тема (Subject): The Expendables 2 до 16:00 часа на 15 август 2012 г.

Имената на петимата победители, изтеглени чрез жребий, ще бъдат обявени в 16:30 часа на 15 август 2012 година в Avtora.com, както и в страниците на Avtora.com във FacebookTwitter и Google+.

Българската галапремиера на The Expendables 2, на 16 август в Арена Младост, ще се случи ден преди световната премиера на лентата на Саймън Уест ("Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът").

Зрителите ще бъдат посрещнати от екшън герои в пълно бойно снаражение, а киното ще бъде охранявано от джипове и мотоциклети, използвани в продукцията. Сред поканените VIP гости са екипа на снимащото се в момента в Бояна продължение на "300", както и политици от ранга на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и министъра на културата Вежди Рашидов.

The Expendables 2 тръгва по българските екрани на 24 август, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от 17 август.

Сподели.