Виж кой печели двойна покана за българската галапремиера на The Expendables 2 с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Ясни са имената на победителите в играта на Avtora.com за пет двойни покани за българската галапремиера на взривяващия екшън The Expendables 2, която ще се състои на 16 август от 19:00 часа в кино "Арена Младост" в София.

Петимата късметлии, изтеглени чрез жребий, са Борис Глушков, Яна Георгиева, Георги Георгиев, Биляна Иванова и Мартин Гочев.

Екипът на Avtora.com ще се свърже с печелившите, за да им даде подробности как могат да получат наградите си.

Българската галапремиера на The Expendables 2, на 16 август в Арена Младост, ще се случи ден преди световната премиера на лентата на Саймън Уест ("Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът").

Зрителите ще бъдат посрещнати от екшън герои в пълно бойно снаряжение, а киното ще бъде охранявано от джипове и мотоциклети, използвани в продукцията. Сред поканените VIP гости са екипът на снимащото се в момента в Бояна продължение на "300", както и политици от ранга на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и министъра на културата Вежди Рашидов.

The Expendables 2 тръгва по българските екрани на 24 август, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от 17 август.

Сподели.