Надупчени джипове, екшън герои и Устата на БГ премиерата на The Expendables 2

Pinterest LinkedIn +

На 16 август 2012 г. в столичното кино "Арена Младост" се състоя българската галапремиера на The Expendables 2. Гостите на събитието бяха посрещани от мускулести мъже, облечени в същите костюми, носени от Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли и Ранди Котур по време на снимките на филма в България миналата есен.

Бойната атмосфера беше допълнена от оригиналните бронирани джипове, с които екшън героите нападат убежището на своите противници в началото на The Expendables 2.

На премиерата присъства и рапърът Устата (гледай видео>>), чийто дует с Азис - "Точно така", звучи в лентата. Звездата коментира новината, която и самият той разбрал съвсем наскоро, с думите:

"Малелейййййй! То, това не е кой знае какво, ама май досега не се е случвало в нашенския шоубизнес, доколкото се сещам. Май, май имам за фен Слай".

Сред VIP гостите бяха още посланикът на САЩ Джеймс Уорлик, актьорът и режисьор Ники Илиев с актрисата Саня Борисова, танцьорката Даниела Арнауд, водещият Ники Кънчев и, разбира се, изпълнителният директор на Nu Image, Дейвид Варод.

The Expendables 2 тръгва по българските киноекрани на 24 август, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от 17 август.

Сподели.