"Slipknot" ще свири в първия фестивален ден на "Hills of Rock 2022"

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-дългоочакваните музикални събития в България получи категорично потвърждение – американската банда "Slipknot" потвърди участието си на "Hills of Rock 2022". След всички турбулентни месеци на очакване българската публика на една от най-популярните метъл банди в цял свят най-после може да отдъхне – носителите на награда "Grammy" потвърдиха официално предстоящите си тур дати за догодина, а първото им гостуване у нас ще бъде в Пловдив на 21 юли 2022 г.

"С големи вълнение споделяме с вас новината за концерта на "Slipknot" за трети път – трети път за щастие! От момента на отлагането на най-големия български рок фестивал екипът ни не е спирал да работи за него и новините за изданието му през 2022 валят ежедневно", сподели Стефан Еленков oт "Fest Team".

В близките седмици се очакват и още потвърждения от световни имена, издават от промоутърската компания, която от 2020 г. стана ексклузивен партньор за България на гиганта "Live Nation". 

От понеделник, 14 юни, стартира презаверката на закупените билети през 2019, както и на закупените тридневни и еднодневни билети за "Hills of Rock" 2020 и 2021. Всички те могат да се използват за изданието на фестивала, което ще се проведе на 21, 22 и 23 юли 2022 на Гребната база в Пловдив, само след презаверка в портала www.ticketstation.bg. Презаверката може да се направи до 30 септември 2021 г.

Началната цена на тридневния фестивален билет за изданието през 2022 е 140 лв., а тази за един ден – 100 лв. От понеделник, 14 юни всички, закупили билети за отложените "Hills of Rock" 2020 и 2021, които желаят това, могат да възстановят сумите си отново на www.ticketstation.bg до 30 септември 2021.

"Hills of Rock 2022" се организира oт "Фест Тийм" ООД с подкрепата на фондация "Пловдив 2019".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.