Хиляди сбъднаха мечтата си за концерт на "Slipknot" в България

Pinterest LinkedIn +

Фестивалът "Hills of Rock" се завърна ударно след двегодишно отлагане с категоричността и силата на парен локомотив. И то не само заради горещото време в Пловдив! Кори Тейлър и компания предизвикаха вълни от емоции сред феновете и много мощно пого.

Хиляди бяха българските, а и чужди, фенове на една от най-популярните метъл банди в цял свят, носителите на награда "Грами" - "Slipknot", събрани на Гребната база в Пловдив снощи. А очакванията им бяха оправдани – "Slipknot" дадоха всичко, което трябва да предложи една рок банда – вълнения, хаос и адреналин в тълпата с перфектен сетлист и представление като по учебник.

На трите сцени на "Hills of Rock" - Main Stage, Music Jam и На тъмно - се редуваха чужди и български банди от целия спектър на рока и метъла – VENDED, KLOGR, NERVOSA, ME AND THAT MAN, HEAVEN SHALL BURN, JIN MONIC, ELVANA, THIS BURNING DAY, a днес фестивалните емоции продължават.

Във втория ден на сцените на "Hills of Rock" излизa една от най-влиятелните групи в света – легендарните MERCYFUL FATE, предвождани от King Diamond, BEHEMOTH, BURY TOMORROW, MAJESTICA, MARCO MENDOZA, BAILDSA и още дванайсет банди.

Във фестивала "Hills of Rock", който се провежда в Пловдив от 21 до 23 юли, се включват над 40 артисти.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.