"Hills of Rock 2023" няма да има

Pinterest LinkedIn +

Събитието ще се проведе през 2024 г. – можете да запазите или да върнете билетите си

Организаторите на рок фестивала "Hills of Rock" съобщиха, че тази година той няма да се проведе. "Имаме амбицията през 2024 да организираме най-силния "Hills of Rock" – Пловдив до сега. Групите, които Вие пожелахте и за които вече сме в преговори, са огромни имена – мечта на всеки отдаден рок и метъл фен, а датите ще споделим с Вас възможно най-скоро. Благодарим Ви за разбирането и търпението, докато работим, за да преодолеем съществуващите пречки и се стремим да върнем любимия ви фестивал "Hills of Rock" – Пловдив 2024" - обявиха те на страницата на фестивала. Ето какво още съобщиха:

"Благодарим за Вашата непоколебима подкрепа и търпение през последните няколко месеца. Екипът ни работи усилено заедно с нашите партньори от община Пловдив, спонсорите, медийните партньори, общинска фондация „Пловдив 2019“, за да осъществим любимия рок фестивал на България и това лято. Но със съжаление Ви информираме, че фестивалът "Hills of Rock" – Пловдив ще бъде отложен за 2024 година. Извиняваме се, че не успяхме да отговорим на всички Ваши съобщения и запитвания относно неговото бъдеще, истината е една – до последно работихме усилено фестивалът да се случи тази година.

Но се оказа истинско предизвикателство да се осигури качествена музикална програма в настоящата икономическа обстановка, а ние от "Fest Team" не сме готови да жертваме качеството на нашия фестивал. Ето защо стигнахме до заключението, че е най-добре да съсредоточим усилията си върху осигуряването на необходимата основа за стабилна приемственост на фестивала "Hills of Rock" – Пловдив за догодина, вместо да Ви предложим компромисен лайнъп тази година.

През последните няколко години заедно с нашите партньори посветихме всичките си усилия и ресурси, за да осигурим първокласен музикален фестивал с високо качество на програмата и продукцията и съпътстващите забавления, който нашата публика заслужава и очаква с нетърпение. Знаем, че очаквахте големи новини и се надяваме да можем да ги споделим с Вас скоро.

Искаме искрено да Ви благодарим за подкрепата през изминалите издания на фестивала, която ни позволи да се развиваме с всяка следваща година. Благодарим и за добрите думи, и за критиките – така растем заедно! Поемаме ангажимент да поддържаме принципите, които правят "Hills of Rock" – Пловдив уникален и да уважаваме Вашата любов към музиката и Вашето присъствие, благодарение на което всичко това стана възможно.

Тези от Вас, които са закупили билети за фестивала, могат да изберат да ги върнат до 31 декември 2023 г. или да ги запазят за догодина, за когато цените за "Hills of Rock" – Пловдив 2024 със сигурност ще претърпят промяна, за да осъществим фестивал от световна величина, който очаквате и заслужавате.
Нямаме търпение да се видим през 2024 г.!

ВАЖНИ ИНСТРУКЦИИ
Връщането на закупен промоционален билет и възстановяване на заплатени суми за събитието "Hills of Rock" – Пловдив 2023 е възможно до 31.12.2023 г. след изрична заявка на страница с адрес festteam.bg/plovdiv/. Ако формулярът не бъде попълнен до 31.12.2023, ще бъде възможно единствено използване на билет за достъп до "Hills of Rock" – Пловдив 2024, без нужда от презаверка на билетите или допълнителни действия от страна на потребителите.

Възстановяването на сумите става автоматично в срок от 14 работни дни след получаване на заявка за това на адрес festteam.bg/plovdiv/

Формуляр се попълва само веднъж от всеки потребител, закупил промоционален билет за "Hills of Rock" – Пловдив  2023, независимо от броя закупени билети. Молим да използвате мейл адреса, с който сте закупили билети в платформата Ticket Station. След успешно попълване на формуляра повече няма да имате достъп до него. Ако по някаква причина успеете да попълните две заявки за една резервация, за актуална ще се счита първата подадена заявка.

Избирайки да запазите билетите си, ще получите достъп до събитието "Hills of Rock" – Пловдив 2024. Достъпът до събитието ще се осъществява с оригиналните промоционални билети за "Hills of Rock" – Пловдив 2023, без необходимост от презаверка и друго допълнително действие, различно от попълването на настоящата форма. Дати и артисти за изданието през 2024 не са известни. Очакваме да имаме готовност да споделим повече информация в периода септември – декември 2023 година.

В случай че формулярът не е попълнен в срок до 31.12.2023 г., се приема, че потребителят ще използва билета си на събитието "Hills of Rock" – Пловдив 2024 и има право на достъп до него, без нужда от допълнително действие.

В случай че сте закупили билет за "Hills of Rock" – Пловдив 2023 от магазини "На тъмно" или касите на Fast Pay, молим първо да пишете до [email protected], за да получите своя номер на резервация. Запазването или връщането на билети става само чрез настоящия формуляр – средства няма да бъдат възстановявани на място!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.