Следващият вирален YouTube хит идва от... Google! Виж Welcome to Google тук!

Pinterest LinkedIn +

Докато в повечето офиси и екипи се замисля или снима поредният революционен Harlem Shake или планкинг, в Google човешкият ресурс е впрегнат в друг тип занимания – различни от това, което генерира масата. И те не са свързани само с продуктите, произвеждани от интернет гиганта, които по-голямата част от човечеството ползва ежедневно, но и с чиста форма на забавление, поднесена в интелигентен вид. С бонус – още една форма на реклама на Google.

Както може да се предположи, офисите на Google се различават от всичко, което простосмъртният фирмен служител е свикнал да вижда (включително в най-смелите си мечти), а хората, работещи за компанията, имат тотално различно ежедневие от това на въпросния средностатистически работник.

Публикуваното на 4 март вирално видео, озаглавено Welcome to Google, не само разкрива атмосферата и щастливите лица на работещите в нюйоркския офис на Google, но е повече от приятно за слушане.


То е публикувано от Andrew Fink, който има привилегията да работи за Google, окомплектована с таланта да рапира не по-зле от голяма част от хип-хоп звездите, които купуват златните си ланци само от възнагражденията за брой гледания на клиповете си в YouTube.

"Welcome to google, this is the googleplex/ The home of where the futures kept/ Welcome to google, this is the googleplex/ Theres no telling what were doing next", нарежда 25-годишният г-н Финк, докато колегите му кимат отривисто не само защото тези твърдения са абсолютно верни, а защото бийтът на парчето задейства вратната мускулатура още преди човек да се заслуша в текста.

Уверете се сами и не пропускайте да рекламирате Google като споделите тази страница!


Сподели.