Слави Трифонов си търси нов барабанист. Венков го напусна заедно с Невена Цонева

Pinterest LinkedIn +

Дългогодишният барабанист на "Ку-Ку бенд" неочаквано е решил да напусне групата. Новината сподели самият Слави Трифонов с пост във фейсбук. Шоуменът пожелава на бившия си вече колега по-нататъшни успехи, но от думите му лъха и огорчение:

"След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на “Ку-Ку бенд” Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в “Ку-Ку Бенд”. Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи".

Трифонов уточни, че "музиката на “Ку-Ку Бенд” ще продължи да съществува" и допълни:

"Тъй като “Ку-Ку Бенд” е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица". 

Самият Венелин Венков сподели поста на Слави Трифонов с коментар: "Завинаги ще сте с мен!". Каква е причината семейството да вземе такова неочаквано решение, остава загадка.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.