Slash става учител по китара в BandFuse: Rock Legends за Xbox 360

Pinterest LinkedIn +

По-късно тази година на пазара за Xbox 360 ексклузивни заглавия ще излезе BandFuse: Rock Legends – нова музикална игра, разработвана от Realta Entertainment и Relativity.

"Работим по това да създадем игра, която да е забавна и достъпна за меломаните, които сега започват да се учат да свирят на китара и обичат да пеят, а в същото време да представлява предизвикателство за напредналите, предоставяйки им възможността да подобрят уменията си и открият нова музика", казва се в анонса на играта, която ще бъде издадена от Mastiff Games.

BandFuse: Rock Legends ще позволи на играчите да включат към системите си истинска електрическа китара и да научат нови техники и начини за самоусъвършенстване от самия Slash.

Бившият китарист на Guns N' Roses, който съвсем скоро ще издаде втория си самостоятелен студиен албум, изпълнява ролята на основен ментор в играта, но освен от него играчите ще могат да взимат уроци от музикантите от Five Finger Death Punch и други известни имена от музикалната сцена, които предстои да бъдат обявени.

Анимираните таблатури и опцията да забавят темпото до такова, което им е удобно, ще позволят на любителите на рок музиката да се научат да свирят нови парчета, а онези, които обичат да пеят, ще могат да включат в системата си и микрофон.

Плейлистът на BandFuse: Rock Legends ще включа тракове като Yellow на Coldplay, Back from Cali на Slash, Sweet Home Alabama на Lynyrd Skynyrd, Breaking the Law на Judas Priest, Harder to Breathe на Maroon 5 и The Bleeding на Five Finger Death Punch.

Сподели.