Скандал във "Фермата"! Гечо напусна неочаквано, след като Валерия го обвини в насилие!

Pinterest LinkedIn +

Неочакван обрат във "Фермата"! Един от ветераните в телевизионното шоу си тръгна неочаквано, след като беше обвинен в насилие.

Автотенекеджията беше дисквалифициран служебно заради нарушаване на основното правило в играта, забраняващо физическите удари между участниците. Продукцията сложи край на участието на най-възрастния мъж в предаването след удар, който той нанесе на треньорката по художествена гимнастика Валерия.

Неприятният инцидент се разигра преди старта на игра по пейнтбол в стопанството. Докато всички нетърпеливо очакваха началото, Валерия вдигна оръжието на нивото на очите си и се прицели. Гечо, който в този момент беше на няколко метра от нея, реагира светкавично и я удари по рамото, за да я накара да свали оръжието. След това най-възрастният участник се развика: "Валя, спри се бе, моля ти се! Какви сте такива ненормални хора? Изпълнявайте инструктажа!".

"Не мога да повярвам, че това се случи! Дори баща ми не си е позволявал да ме удря! Просто исках да вдигна пистолета преди състезанието, за да видя колко тежи, нямаше да стрелям" - обясни тя впоследствие през сълзи.

След тази случка в традиционния за предаването Кръг на истината протече по извънреден дневен ред. Причината за това е била молбата на Валерия за намесата на продукцията заради въпросния инцидент, при който Гечо си е позволил да я удари през рамото. В дългия дебат по въпроса на Валерия й се наложи да каже дали квалифицира действията на Гечо като удар, или като неуместно поведение и безобиден жест.

"За мен това си беше удар. Но искам да вярвам, че Гечо е по-темпераментен и че не е осъзнал какво прави. Не искам да го съдя, надявам се да осъзнае грешката си" - беше коментарът на спортистката. Защитиха я някои от участниците в шоуто - Аксения и бившата хандбалистка Камелия.

"Фермата" има правила, които сме длъжни да спазваме. В тях ясно е казано, че има ли удар, участникът ще бъде отстранен от играта“, обясни водещият Андрей, след което даде 30 минути на Гечо да си вземе довиждане с участниците и още половин час, за да си събере багажа и да напусне.

Решението да бъде дисквалифициран разстрои Валерия, а съотборниците на Гечо потънаха в сълзи, докато се разделяха с него.

Не искам да се оправдавам. Преценил съм - направил съм го, поемам си отговорността. Много хубави моменти изживях тук, забавлявах се. Ако съм обидил някой, извинявайте, но аз съм човек, който винаги реагира на нередностите. Валерия, извинявай, каквото можах, направих за теб“, заяви той, преди да си тръгне.

Остава спорен въпросът дали реакцията на Валерия й донесе полза, или вреда. Ако съдим по коментарите в социалните мрежи, зрителите не са във възторг от начина, по който тя възприе ситуацията, както и от развоя на събитията след това. Ето част от мненията на зрителите:

Според мен Валерия прекали. Гечо има много негативи ,но Валерия прекали. Мисля, че всички видяхме какво се случи!

Малко се преувеличи ситуацията. Гечо реагира светкавично, за да не стане беля. Че си е див кибритлия - факт, но не ми прилича на побойник! Пляскане по рамото не е удар. Тя като блее по чавките...

Валерия унищожи отбора си. Сега да ведим как ще победят. Мърла лигава, нали ѝ гледахме сеира предишния път. Явно тъпото реши да стане център на внимание. Ега ти и козата. То биво преувеличение и преиграване...

Не мисля,че продукцията трябваше да оставя решението на Валерия. Гечо е реагирал емоционално и импулсивно, но няма агресия към Валерия или умисъл към нейната личност. Има опит за защита на здравето на хората. Дори и да не е негова отговорността, а на инструктора, който, да кажем, не забелязва ситуацията. 

Валерия е голям егоист, не се съобразяват с групата. От мухата направи слон. Смачкаха ѝ въшката, като я тупнал по ръката. Тръгнали на война с пушки, пък от едно тупване се разрева. Удара от боята е по-болезнен от този от Гечо. Ревеше от инат, че никой не я защитил. С действията си вся разкол в групата.

Беше използван уж подходящ момент, в който продукцията да застане зад каузата на насилието над жени. Само че в тази ситуация насилие нямаше! Само преекспониране и несправедливост. Наранено его на малко "невинно" момиченце, което до края не осъзна, че можеше сериозно да нарани някого с патроните за пейнтбол, особено от такова разстояние. Извинение трябваше да има и от нейна страна!

Какво поколение идва страшно... ей страшно ще става...
Сподели.