Симона Пейчева спечели "И аз го мога 2015"

Pinterest LinkedIn +

Първият победител в реалити шоуто "И аз го мога" е Симона Пейчева. Гимнастичката си тръгна с голямата награда – чисто нов автомобил. Яна Маринова се класира втора, а Иван Звездев зае третото място в надпреварата.

В края на вечерта всички участници излязоха на сцената и представиха групова хореография на хита на Бруно Марс Uptown Funk, а Елена Петрова се извиси на няколко метра над земята във въздушен номер.

Камен Воденичаров и Иван Звездев откриха последния лайф на формата с изпълнението си на украинска полка. Танцът им, който носеше страхотен заряд и много артистичност, изправи публиката на крака, а Ники Кънчев, Елена Петрова и академик Александър Балкански определиха готвача за победител.

На водещия Ники Георгиев му се наложи да влезе в ролята на Краля на поп музиката Майкъл Джексън, а Поли Генова се превъплъти в образа на примата Лили Иванова, изпълнявайки класиката "Ветрове". Певицата грабна трите точки на журито и поведе в двубоя.

Алфредо Торес и Елен Колева развълнуваха със своето гаучо шоу, което усложни задачата на журито. В крайна сметка професионалният танцьор се окичи с титлата.

Яна Маринова и Жана Брейчева отново предизвикаха себе си. Двете дами представиха номер с акробатично въже, а актрисата спечели предимство в двубоя.

Симона Пейчева и Петко Димитров накараха косите ни да настръхнат със спектакъла си на кокили. Журито беше много затруднено в оценяването, но по-добре според тях се справи гимнастичката.

Сподели.