"И аз го мога 2015": Симона Пейчева с победа въпреки контузията

Pinterest LinkedIn +

"И аз го мога" отново постави десетте български звезди в шоуто в ситуации, каквито не са си и представяли.

Поредното предизвикателство изненада приятно Поли Генова. Младата изпълнителка трябваше да покаже рапърските си умения под наставлението на Dexter. Срещу Поли се изправи водачката във временното класиране Яна Маринова, която и спечели двубоя.

Иван Звездев вдигна публиката на крака с жонглирането си с обръчи. Готвачът, който влезе в образа на легендата на нямото кино Чарли Чаплин, възхити журито и безапелационно постигна победата срещу Камен Воденичаров с три на нула 
точки.

"Ти пресъздаде образа с всеки един детайл. Великолепно!", възкликна през сълзи впечатлената Елена Петрова.

Петко Димитров и актрисата Елен Колева, позната ни от филми като "Шивачки" и "Църква за вълци", спретнаха на сцената истинско огнено шоу. Въпреки страхотното представяне и на двамата, журито отреди бизнесменът да спечели битката.

"Бяхте абсолютно равностойни. Много хубаво шоу", коментира Ники Кънчев.

Може би една от най-интересните задачи във формата досега се падна на Алфредо Торес и Ники Георгиев. На двамата им се наложи да свирят на чаши, а победата грабна Ники.

"Ако трябва на Алфредо да се даде оценка, то тя ще е за танците", заяви академик Александър Балкански за представянето на танцьора, който е родом от Куба.

Победител на вечерта стана Симона Пейчева. Гимнастичката, която пребори физическото си неразположение, преодоля поредния противник в лицето на адреналинката Жана Брейчева във въздушен двубой.

Сподели.