"И аз го мога 2015": Иван Звездев жонглира с чинии, Симона Пейчева на сцената след две катастрофи

Pinterest LinkedIn +

Алфредо Торес и Поли Генова, която се върна в шоуто след тежка контузия на глезена, вдигнаха градуса на настроението със своя ragga dance още на старта на поредното издание на "И аз го мога".

"Поли ми прикова вниманието", заяви Елена Петрова, чийто глас допринесе за безапелационната победа на поп изпълнителката с три точки.

Камен Воденичаров, който очарова журито със своя талант на илюзионист в последната си задача, забавлява публиката в ролята на индийски змиеукротител. На актьора му се наложи да жонглира с вази. Негов опонент беше адреналинката Жана Брейчева, която победи в двубоя.

За номера си – лимбо – Ники Георгиев се преобрази в диво животно, трудно подлагащо се на опитомяване. А и добрият му грим допринесе за запомнящото се негово представяне.

"Много ми хареса. Имаше спектакъл", коментира Ники Кънчев.

Обаче водачът във временното класиране Яна Маринова рискува и се окичи с победата.

"Яна никога не е излизала от форма. Смятам, че не й липсваше нищо в този номер", заяви академик Александър Балкански.

Иван Звездев излезе уверено на сцената и впечатли журито с жонглиране с чинии. Елен Колева пък се превъплъти в образа на заета домакиня, несмогваща със семейните задължения. Ники Кънчев заяви, че двамата са заложили повече на артистизма, отколкото на представянето на трика. Иван Звездев грабна и голямата победа на вечерта. 

Тази вечер беше изключително трудна за Симона Пейчева, която е претърпяла контузия и две леки катастрофи по-рано през деня. Въпреки всичко гимнастичката и бизнесменът Петко Димитров спретнаха за публиката екстремно и наситено с адреналин шоу, а Симона победи в двубоя.

"Много динамика, много синхрон между двамата. Бяхте много концентрирани", поздрави ги водещият на "Стани богат".

Сподели.