"И аз го мога 2015": Иван Звездев като гимнастичка, Яна Маринова скача на батут

Pinterest LinkedIn +

В кое шоу ще може да видите Иван Звездев като гимнастичка? Разбира се, в "И аз го мога".

Поредната вечер на невероятни изпълнения беше открита от Яна Маринова и Петко Димитров, които скачаха на батут. Академик Александър Балкански реши спонтанно да се качи на уреда. Въпреки своите 74 години, той успя да направи две салта. В крайна сметка с победата се окичи актрисата.

Елен Колева и Николай Георгиев показаха на сцената умението си да свирят на хармоника. И двамата се представиха отлично и получиха поздравленията на журито и аплодисментите на публиката.

"Чудесно изпълнение, имахте изключителен синхрон. Успяхте да ни развълнувате", заяви Елена Петрова, чийто глас беше решаващ за победата на Елен Колева в двубоя.

Жана Брейчева се превърна в истинска гимнастичка, макар и само за няколко минути. Срещу адреналинката се изправи Иван Звездев, който представи съчетание с обръч, бухалки и лента. Безапелационно победата грабна Жана.

Поли Генова се завърна след тежка контузия и се изправи пред сложната задача да жонглира с крака. Неин опонент беше Симона Пейчева, която спечели двубоя.

Камен Воденичаров и Алфредо Торес впечатлиха с танца popping, а техен ментор беше Метин Енимехмедов. Алфредо, който беше в свои води, грабна точките на журито, а и спечели голямата награда на вечерта.

Сподели.