Шуменският театър организира лятно турне в няколко от най-известните летни театри в страната

Pinterest LinkedIn +

Шуменският театър с радост обявява своето лятно турне, което ще обхване някои от най-престижните летни театри в страната. С невероятни изпълнения под звездното небе театърът ще представи няколко вълнуващи постановки, които няма да оставят зрителите равнодушни.

Лятното турне на ДКТ “В. Друмев” гр. Шумен започва на 31.07.2023 г. в летния театър във Велико Търново с представлението "Мухите" по Жан-Пол Сартър, в което ще участва известният актьор Стоян Радев и актьорите от трупата на шуменския театър. Режисьор на представлението е Дамян Тенев, а сценограф - Величка Джамбазова.

На 30.08.2023 г., от 20:30 ч. театърът ще гостува в Античния театър в Пловдив, представяйки отново "Мухите", а следващата спирка на представлението е в Летния театър във Варна на 08.09.2023 г., от 20:30 ч. Финалът на турнето ще приключи в Летния театър в Бургас на 19.09.2023 г. с представлението “Шошана” със специалното участие на Кръстю Лафазанов.

Лятното турне на ДКТ “В. Друмев”е идеална възможност за зрителите в различните градове да се насладят на качествено театрално изживяване и да се срещнат с изключителни актьори. Театърът е известен със своя професионализъм и богат репертоар, включващ различни жанрове и стилове. За повече информация относно билетите за представленията в рамките на лятното турне, моля, посетете официалния ни уебсайт https://www.dktshumen.com/.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.