Телевизионни новини

Иван и Андрей -
Иван и Андрей - "Няма невъзможни неща за двама мъже наполовина"
Публикувана от:

Предаването стартира тази вечер в 22.00 часа по Нова телевизия и подробности за него можеш да разбереш тук. Ето какво си поговорихме лично с водещите часове преди старта... Елена Пенева: Не се ли страхувате, че при толкова интензивно присъствие на екран, образите ви ще се изтъркат? Андрей:..

Dancing Stars 2: Аксиния отпадна на крачка от победата, финалистите са ясни!
Dancing Stars 2: Аксиния отпадна на крачка от победата, финалистите са ясни!
Публикувана от:

Така двойките-финалисти, които ще спорят за титлата "Крал и Кралица на бала" са ясни - Краси Радков и Елена Илиева, Годжи и Павлина Вълчева, Бианка Панова и Светослав Василев, Етиен Леви и Ива Григорова, Мадлен Алгафари и Александър Вачев. В изминалите последни елиминации, Аксиния се..

Dancing Stars 2: финалистите в шоуто стават ясни днес
Dancing Stars 2: финалистите в шоуто стават ясни днес
Публикувана от:

Тогава ще станат ясни двойките, които ще се борят за титлата "Крал и Кралица на бала" по време на големия финал на 14 декември. След роднинските танци в изминалия кръг, Георги Милчев - Годжи и Етиен Леви заеха челните позиции, а в дъното на класирането останаха Аксиния и Мадлен. Поп..

Иван и Андрей напускат
Иван и Андрей напускат "Сблъсък", заменя ги Витомир Саръиванов
Публикувана от:

Новото предаване ще е типично Late Night Show с всичките му присъщи елементи - от музикална секция, наречена Музикантите - Те до танцова формация, в която ще влизат танцьори от VIP Dance, включително и мъже. Бендът на предаването пък неслучайно носи това име, поради факта, че основният му двигател ще..

Сбогуваме се с
Сбогуваме се с "Шоуто на Азис" от Нова година
Публикувана от:

От началото на новия сезон предаването по PRO.BG e с изцяло променена концепция, но това не се оказа достатъчно, за да успее да задържи интереса на зрителите. Oт екипа разкриха, че бюджетът му е бил значително намален и точно това е причината шоуто да се раздели и с бенда на Дани Милев. Водещият пък..

Dancing Stars 2: оспорваният финал е на 14 декември
Dancing Stars 2: оспорваният финал е на 14 декември
Публикувана от:

В първия етап от финала, участниците ще танцуват под съпровода на български песни, като техният избор ще бъде поверен изцяло в ръцете на звездата и нейния професионален партньор. Аксиния с баба си Йорданка Отново по своя собствена преценка, те ще могат да представят във втората задача най-добрия..

Мария Игнатова и Алекс Раева водещи на новото реалити шоу
Мария Игнатова и Алекс Раева водещи на новото реалити шоу "България търси талант"
Публикувана от:

За първи път подобен формат в българския ефир ще бъде воден от две дами. Изборът на Мария Игнатова и Алекс Раева е изцяло съобразен с характера на шоуто, който има за цел да открие нестандартни умения и дарби в участниците. Предварителните кастинги на "България търси талант" стартират във..

Dancing Stars 2: Аксиния го удря на танц с... баба си
Dancing Stars 2: Аксиния го удря на танц с... баба си
Публикувана от:

По време на грандиозния спектакъл миналата неделя звездите показаха стрaхотни хореографии на парчета на Майкъл Джексън. Въпреки това последни в класирането се оказаха Краси Радков и Елена Илиева, Аксиния и Стоян Стоянов. Дали обаче те ще се борят за оставане в шоуто, ще стане ясно в събота вечер, когато..

Survivor 4: Сексапилната  Христина Русева напусна оцеляването
Survivor 4: Сексапилната Христина Русева напусна оцеляването
Публикувана от:

Красавицата напусна приключенското реалити по време на племенен съвет на Лапу Лапу, който и този път, премина под знака на силни емоции и разгорещени спорове. С право на два вота беше Ива Пранджева, която по-рано, демонстрира класата си и успя да грабне гласовете. Изключително напрегнати бяха..