Официално: Лошото момче Асен Блатечки е злодеят във втория сезон на "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

След месеци на слухове и догадки вече е официално - популярният български кино и театрален актьор Асен Блатечки е голямата звезда във втория сезон на хитовата сага "Стъклен дом".

Именно той ще се превъплъти в персонажа, който ще отнеме голяма част от вниманието към другата атрактивна фигура в сюжета - Камен Касабов (в ролята - Калин Врачански). 
 
"Моят герой е лошото момче в сериала. Той и героят на Калин, са двете страни на една и съща монета. Ролята ми е много готина, защото Чарли е сложен човек. С проблеми, с комплекси, лош, пък в същото време симпатичен", разкрива част от самоличността на персонажа си, Блатечки. 

 
Според създателите на "Стъклен дом", в поведението на новия герой ще има нещо много тайнствено и магнетично, което ще "плаши мъжете" и едновременно с това ще "очарова жените". Все още обаче, те не издават каква ще е връзката му с останалите фигури в сюжета, като по непотвърдена информация, Чарли ще се появи покрай героинята на Радина Кърджилова - Сиана, с която се очаква да има доста интригуващи отношения. 
 
Във втория сезон на сагата на екран се завръща и легендата на българското кино Стефан Данаилов, чийто герой - Димитър Касабов - ще има значително повече екранно присъствие в сравнение с излъчените досега епизоди. С малка изява ще се отчете и американският посланик у нас - Джеймс Уорлик, който ще играе самия себе си.

 
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.