Без цензура в "Истината за нас", футбол и "изгубена красота" тормозят участниците

Pinterest LinkedIn +

Въпросите в новото реалити "Истината за нас", което ще стартира в родния ефир през есента, няма да бъдат цензурирани, разкриха от екипа на шоуто.

Въпреки това обаче, те допълват, че предаването няма да разчита на провокацията и ще се избягват всякакви стресиращи участниците запитвания.

Основната цел е зрителите да изпитат желание да изучават партньорските си взаимоотношения, а не да бягат от тях при възникнал проблем или колебания.

До голяма степен отговорността за изпълнението на тази задача ще падне върху семейния терапевт Ани Владимирова, която аудиторията помни oт работата й като психолог в последните няколко сезона на Big Brother.

Продуцентите хвърлиха и известна светлина върху това, което ще видим. Сред участниците има двойки със смесен етнос и религии, с контрастни професии и със сериозна възрастова разлика помежду си.


Ани Владимирова

Оказва се, че мъжете се вълнуват повече дали след сватбата ще могат да гледат отново футбол или дали половинката им ще е против да продължат да излизат в типичната си мъжка компания. От своя страна, проблемите, които тормозят дамите, са дали ще бъдат харесвани и обичани, ако напълнеят след раждане или пък изгубят физическата си форма.

Сподели.