Телевизионни новини

Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова сред звездите в сериала
Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова сред звездите в сериала "Стъклен дом"
Публикувана от:

Една от емблемите на родното кино и театър Стефан Данаилов ще бъде гостуваща звезда в телевизионната сага. Зрителите ще имат възможност да гледат и други популярни актьори като Юлиан Вергов, Калин Врачански, Елена Петрова, Яна Маринова, Стефка Янорова, Красимир Ранков и Георги Кадурин. Младото..

Коко е заместникът на Милен Цветков в
Коко е заместникът на Милен Цветков в "Здравей, България"
Публикувана от:

Новият водещ е познат на зрителите от минутите за спорт в сутрешния блок на Нова телевизия. Диана Найденова, която напусна "Станция Нова", също се присъединява към екипа на "Здравей, България". Всеки петък тя ще води рубриката "Закуска за шампиони", в която ще се коментират теми от политиката, икономиката..

Едрогърдата Мария от
Едрогърдата Мария от "Сблъсък" с рубрика в "Станция Нова"
Публикувана от:

Всяка седмица в "Училище за красота" Мария ще представя процедури за разкрасяване, като първият й гост, на 13 февруари, ще бъде пластичния хирург Николай Георгиев. Лекарят ще демонстрира нов метод за... увеличаване на бюста. Актрисата Мария Силвестър също се присъединява към екипа на предаването "Станция..

Третият сезон на
Третият сезон на "Форт Бояр" стартира до дни
Публикувана от:

Специално за старта на шоуто у нас ще пристигне популярният водещ и емблематично лице на "Форт Бояр" – Филип Льоре, известен повече на зрителите като Мосю Рошел. Французинът, който ще гостува за първи път в България, споделя, че впечатленията му от българските отбори, участвали в играта,..