Шон Пен дебютира като писател и се отдалечава от киното

Pinterest LinkedIn +

Носителят на награда "Оскар" Шон Пен, разкри, че вече не обича актьорския занаят. Макар да е смятан за един от най-талантливите актьори на своето поколение, през последните години той полека се пренасочва към другите си страсти и сега признава, че вече не изпитва такава страст към филмовия бизнес, както преди време.

"Може да бъде страхотно, когато работите с добри актьори или режисьори и страхотни сценарии. Но дали всичко това има трайна стойност?", пита той.

В момента Шон популяризира първия си роман "Bob Honey Who Just Do Stuff". Книгата разказва за убиец, който отнема живота на жертвите си с чук. Според някои анализатори творбата има политически нюанс.

Междувременно се носят слухове, че по-рано този месец актьорът е забелязан на романтична вечеря заедно с бившата изгора на Джони Деп и Илън Мъск – Амбър Хърд.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.