Жизел Бюндхен обяви, че пише книга

Pinterest LinkedIn +

Жизел Бюндхен обяви, че пише книга за майчинството, кариерата и брака. 37-годишният супермодел работи по "Уроците: Моят път към смислен живот", с което ще документира професионалния и личния си живот, включително брака си с американската футболна звезда Том Брейди.

Тя сподели в Инстаграм: "Като погледна назад към някои преживявания от последните 37 години, виждам един солиден и ценен опит. Щастлива съм, че мога да споделя с вас пътуването си през много от възходите и паденията, които ме направиха това, което съм днес!"

Красавицата казва още, че се надява да вдъхнови хората да "открият собствената си сила, смисъл и цел" чрез книгата, която ще излезе на 2 октомври тази година.

Описанието за биографията гласи: "Пътят на Жизел Бюндхен започва в южната част на Бразилия, където тя израства, докато споделя стая с петте си сестри и е тормозена от съучениците си. На 14-годишна възраст в Сао Паоло внезапно се натъква на агент, който търси модели. Четири години по-късно появата ù в шоуто на Александър Маккуин в Лондон дава началото на нейната грандиозна кариера като модел. Оттогава Жизел се появява в над 600 рекламни кампании, повече от 2000 списания и участва в над 800 модни ревюта на най-влиятелните марки в света.

Но досега малко хора са се запознавали с истинската Жизел – жена, чийто личен живот е в драматичен контраст с нейния обществен образ. В книгата тя разкрива за пръв път това, което е научила през последните 37 години. Интимна, търсеща, практична и навременна, книгата разкрива вътрешния свят на една много публична личност, която ще вдъхнови жените от всички възрасти да разкрият собствената си сила, значение и цел."

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.