Serious Sam Double D излиза за PC на 30 август (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Първата от трите инди реинкарнации на култовия шутър Serious Sam - Serious Sam Double D, ще излезе за PC на 30 август и ще може да бъде закупена за $8, обявиха Mommy's Best Games, Devolver Digital и Croteam.

Последните стоят зад оригиналната поредица, чието най-ново официално попълнение - Serious Sam 3: BFE, предшестващо като хронология събитията в Serious Sam: The First Encounter, трябва да се появи до края на септември.

Създадена от независимото студио Mommy's Best Games, Serious Sam Double D ще може да бъде играна и от притежателите на Xbox 360, но кога точно ще бъде издадена тази версия на играта, отличаваща се с колоритна двуизмерна графика и абсолютната иновация в жанра, наречена Gunstacker, предстои да стане ясно. Както подсказва името й, системата Gunstacker позволява компилирането на няколко оръжия, при това буквално.

Официалният трейлър на Double D илюстрира оръжейната мощ на Сам Стоун, пословичен със своята сериозност, който е сглобил четири оръжия в едно, в това число класическа и лазерна пушка, и огнехвъргачка. Шефът на Mommy's Best Games твърди, че възможните комбинации от различни оръжия са ни повече, ни по-малко от 80 640. В геймплея са интегрирани и още две забавни технологии - Porta Pad и Corpse-Piling.


Сподели.