Serious Sam 3 излиза на 18 октомври (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Croteam най-после обявиха официалната дата на издаване на Serious Sam 3: BFE – "най-добрата игра от поредицата, която сме правили", която по първоначални планове трябваше да се появи през лятото на 2011 година. Играта, зад чиято абревиатура стоят думите Before First Encounter, които дават да се разбере, че SS3 се явява предшественик на първото заглавие от поредицата, ще излезе за PC на 18 октомври и ще се продава за $39.99.

Онези, които побързат да закупят Serious Sam 3 предварително, не само ще се сдобият с най-различни бонуси и ексклузивно съдържание, но и ще спестят 10% от тази цена, се казва още в анонса на хърватското студио, базирано в Загреб. Независимо от избора на дигитален дистрибутор, всички потребители, които направят pre-order, ще получат за ограничен период от време достъп до Fork Parker, с чийто аватар ще могат да играят в мултиплеър режимите на играта.

Друг персонаж, който ще бъде предоставен ексклузивно на играчите, заплатили за играта преди появата й, е Brett Sanderson, а сред останалите бонуси със съдържание са Sniper Scope за AS-24 "Devastator", копие от First и Second Encounter Classic (които ще могат да се подаряват), колекция от постери, трейлъри, художествена книга, дизайнерска опаковка, пълният саундтрак на Damjan Mravunac и Undercode и др.

Потребителите на Steam, които вече притежават копие от предишна SS игра, ще могат да закупят BFE с още 10% отбивка от цената, а ако случаят не е такъв, сега е моментът да се възползват от специалната промоция на Valve, съгласно която могат да закупят Serious Sam HD игрите и различни колекции с 66% (85%, при pre-order на SS3) намаление.


Сподели.