Създателите на The Lego Movie режисират филма за Хан Соло от Star Wars

Pinterest LinkedIn +

Disney прави следващата си голяма крачка в света на Star Wars (Междузвездни войни) и тя е към spin-off филма за Хан Соло.

Студиото определи дуото Фил Лорд и Крис Милър за режисьори на предстоящата продукция, чиято премиера очакваме през 2018 г.

"Обещаваме да поемаме рискове, да дадем на публиката готино преживяване и обещаваме да сме верни на тези герои, които значат толкова много за нас.", споделя дуетът.

Освен с работата си по The Lego Movie (Лего: Филмът), Лорд и Милър са известни също така с 21 Jump Street (Внедрени в час), както и с новия сериал The Last Man on Earth (Последният човек на Земята). 

Те ще режисират филма по сценарий на Лорънс Каздан и неговия син Джон Каздан. 

"Толкова се вълнуваме, че ще работим с Крис и Фил, които ще внесат свежа гледна точка във вселената на Star Wars.", казва сценаристът на The Empire Strikes Back (Империят отвръща на удара) и Return of the Jedi (Завръщането на джедаите) и допълва, "Те са двама от най-умните, най-забавните и оригинални режисьори в момента и са идеалният избор за историята на Хан Соло, един от най-яките персонажи в галактиката."

Премиерата на филма за Хан Соло е на 25 май 2018 г.

Сподели.