Star Wars на Comic-Con 2015: Харисън Форд и Империята на фокус (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Панелът на Star Wars (Междузвездни войни) беше един от най-очакваните на тазгодишния Comic-Con, въпреки че всички знаехме, че няма да видим нов трейлър.

Това не попречи на Джей Джей Ейбрамс и компания да поднесат няколко изненади и да не оставят феновете разочаровани.

Първата от тях е behind-the-scenes видео, което в рамките на три минути ни представи какъв е животът на снимачната площадка на Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Макар че не е трейлър, клипът изглежда повече от брилянтно и за пореден път ни повишава очакванията за филма.

На сцената, заедно с Джей Джей Ейбрамс, Дейзи Ридли, Донал Глийсън, Адам Драйвър и Гуендолин Кристи, се появиха и актьорите от класическата трилогия - Марк Хамил, Кери Фишър и разбира се, Харисън Форд.

За г-н Хан Соло това беше първата публична изява след катастрофата с личния му самолет през март 2015 г. Естествено посетителите в Hall H го посрещнаха с бурни овации.

Същото се случи и с триото от Тъмната страна - Драйвър, Кристи и Глийсън. Най-после бяха потвърдените и техните роли, за които се спекулираше от много време. 

Адам Драйвър е в ролята на широко обсъждания Кайло Рен - ситският лорд с новия кръстосан червен лазерен меч. Гуендолин Кристи е имперският генерал Фазма, а Донал Глийсън ще видим като персонажа генерал Нукс, за когото все още не знаем нищо.

Премиерата на Star Wars 7 е на 18 декември 2015 г., като екипът на филма разкри, че следващият трейлър се очаква през есента.


Сподели.