Създайте уникален дизайн за постер на 007 и оставете следа в 25-ия филм за Бонд!

Pinterest LinkedIn +

Даниел Крейг в ролята на агент 007 се завръща за своето пето поред иконично присъствие в "Смъртта може да почака". Този път обаче той не е само най-дръзкият таен агент в света, но и вдъхновение за всички талантливи млади артисти. Създателите на 25-ия юбилеен филм от поредицата дават уникалната възможност на млади и талантливи творци от целия свят да оставят своята следа в емблематичната визуална история на франчайза за Джеймс Бонд.

"Създайте уникален, поразителен, абсолютен Бонд постер", призовават създателите на "Смъртта може да почака", обявявайки старта на инициативата на 12 декември. Всички талантливи артисти, в това число илюстратори, графични дизайнери, художници и пр., могат да се запознаят с подробностите и да пуснат своите предложения за дизайни на специално създадения сайт https://007.talenthouse.com/.

Краят на едно от най-грандиозните и свободно достъпни състезания за изкуство, организирани в последните години, ще настъпи на 16 януари, когато избрани ще бъдат общо 25 финалисти. Техните произведения ще бъдат представени на журито, състоящо се от членове от екипа на продукцията. Майлък Г. Уилсън, Барбара Броколи, Даниел Крейг и Кари Фукунага ще излъчат най-добрите от най-добрите. Победители в надпреварата ще бъдат цели петима участници, които освен парична награда в размер на £2000 ще спечелят изключителната привилегия завинаги да останат част от визуалната история на франчайза за Бонд. Останалите 20 финалисти ще получат поощрителна награда в размер на £250 и също ще се подредят в редиците на значимите творци в най-успешния филмов франчайз. Имената на финалистите ще бъдат обявени през февруари 2020 година.

Всички участници в конкурса ще имат шанс именно техният постер да бъде отличен сред останалите и използван в рекламните кампании на филма по света. Този избор също ще бъде направен от създателите на филма и ще бъде оценен по достойнство и уникалност.

Амбицията на това състезание за изкуство излиза отвъд границите на традиционните конкурси и се съсредоточава върху идеята не само образът на Бонд да остава във времето, а и феновете да оставят следа в историята на поредицата. Сантиментална, морална и много различна е концепцията на организаторите на инициативата, а възможността талантливите артисти да се изявят по най-прекия начин – безспорна.

Не губете време, а се впуснете смело в това начинание. Защото "Смъртта може да почака" до 10 април, но не и уникалните възможности като тази!


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.