Вижте първия трейлър на 25-я филм за Бонд "Смъртта може да почака"

Pinterest LinkedIn +

Сряда, 4 декември, 7:30 ч., "Good Morning America: GMA" – едно от най-популярните телевизионни американски предавания. Това бяха координатите на официалния дебют на най-дългоочаквания трейлър в света на киното. Всички ключови актьори от 25-ия филм от поредицата се бяха събрали по този повод на площад "Таймс скуеър" в Ню Йорк. Минути по-късно целият свят стана свидетел на първите кадри от "Смъртта може да почака".

Първото видео от продукцията дава сериозна заявка за истинско зрелище, разтърсващ сюжет и едно много класно актьорско присъствие. Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент и е най-успешен Бонд на всички времена, участие във филма взимат и редица други изключителни актьори. Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в "Бохемска рапсодия", влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за една успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори.

Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч ("Капитан Марвел"), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007, Леа Сейду ("Мисията невъзможна: Режим Фантом"), която запомнихме още със "Спектър", Наоми Харис ("007 координати: Скайфол", "Спектър", "Карибски пирати: На края на света"), Ралф Файнс, който се завръща като М, "поемайки щафетата" от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

Наистина ли "Смъртта може да почака"? Ще разберем на 10 април в кината.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.