Саундтракът на "Замръзналото кралство 2" оглави класацията за албуми на "Билборд"

Pinterest LinkedIn +

По-малко от месец след премиерата си саундтракът на филма филм "Замръзналото кралство 2" оглави класацията за албуми на сп. "Билборд" – "Billboard 200" . Албумът излезе у нас на 15-ноември, седмица преди филмът да тръгне в кината на 22-ти ноември.

"Замръзналото кралство 2" е първият дългосвирещ саундтрак, който оглавява "Billboard 200" през 2019 г. Това е третият саундтрак под номер 1 през 2019 г., както и първият саундтрак към анимационен филм, стигнал до върха, след саундтрака към първата част на филма, който през 2014 г. прекара 13 последователни седмици на върха на класацията.

Музиката към новия филм на "Дисни" включва оригинални песни от носителите на "Оскар" и "Грами" Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес, оригинални инструментални произведения от номинирания за "Грами" Кристоф Бек (Christophe Beck) и гост изпълнители във финалните надписи на филма – американските поп-рок банди "Panic! At The Disco" и "Weezer", както и американската певица и автор на песни Кейси Мъсгрейвс (Kacey Musgraves).

Ето заглавията на песните, включени в саундтрака:

1. "All is Found" (Evan Rachel Wood)
2. "Some Things Never Change" (Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff)
3. "Into the Unknown" (Idina Menzel и норвежката певица Aurora)
4. "When I Am Older" (Josh Gad)
5. "Reindeer(s) are Better than People (Cont.)" (Jonathan Groff)
6. "Lost in the Woods" (Jonathan Groff)
7. "Show Yourself" (Idina Menzel и Evan Rachel Wood)
8. "The Next Right Thing" (Kristen Bell
9. "Into the Unknown" ("Panic! At The Disco")
10. "All is Found" (Kacey Musgraves)
11. "Lost in the Woods" ("Weezer")

Фотокредит: "Анимато Мюзик/Universal Music Group"
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.