Сашо Роман изстреля Дичо на върха в "Като две капки вода" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Дичо спечели първото място в четвъртия лайв на "Като две капки вода" с образа на Сашо Роман. Песента "Мой ангеле" на емблематичния поп фолк певец предизвика истински фурор, повличайки публика и участници в танци и безапелационна подкрепа за впечатляващото представяне.

"За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката", анонсираха водещите преди ключовия момент за вечерта.

Поредица от аплодисменти и изправена на крака публика последваха с новите преобразявания на звездните участници. Деси Добрева откри вечерта с песен от рок периода на носителката на 5 награди "Грами" Джанет Джексън. "Готова си за рок кариера – трябва да опиташ!", заяви най-големият почитател на Майкъл Джексън – Любо Киров, който се присъедини към журиращото трио.
 
"С тази песен няма как да се скрия зад хумора", призна Папи Ханс, който влезе в ролята на вокала на "Whitesnake" Дейвид Ковърдейл. "Поздравявам те! Страхотно се представи като образ, глас и настроение", заяви Фънки, който стисна ръката на Константин Трендафилов.

След изпълнението на "Повей, ветре" на Паша Христова Тита сподели призна, че Любо Киров е човекът, който ù е вдъхнал кураж в детските години, провокирайки нейния интерес към музиката.
 
"Надявам се хората да усетят голямата ми любов и възхищение към Марая Кери. Стефан Илчев беше феноменален! Възнамерявам да включа и допълнителни движения от изпълненията на "Hero", сподели минути преди появата си на сцената Мария Илиева.

Стефан Илчев върна публиката в годините на диското с "Modern Talking", а Петя Буюклиева се потопи в кубинска вечер с образа на Камила Кабейо. Милко Калайджиев получи поздравления от журито за необходимата доза самоирония в образите след появата като Лиз от "Boney M".

Следващата седмица Петя Буюклиева ще се включи в рок групата "Toto", а Милко Калайджиев ще запее на руски с Владимир Висоцки. Деси Добрева ще пее "I will survive" на Глория Гейнър, Мария Илиева ще представи едно от най-сексапилните лица на Мадона с "Just to find my love", а Тита ще трябва да избере между Бруно Марс (Bruno Mars) и Карди Би (Cardi B) от техния хитов дует. Стефан Илчев ще се завърне към женските образи с тийн идола Бритни Спиърс, а Папи Ханс ще бъде Джейсън Деруло. Дичо ще се превърне в Дони и едно от култовите парчетата на българската музикална сцена.

Вижте изпълнението на победителя за вечерта:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.